maanantai 14. syyskuuta 2015

Grahamsämpylät

Tässä yksi ilta leivoin sämpylöitä Myllynparas Graham täysjyvävehnäjauho-pussin ohjeella.
Käytin kuivahiivaa tuorehiivan sijaan, ja pitkästä aikaa onnistuin.


Kannattaa kokeilla mikrossa kohottamista, ei ole vaaraa kulhon keikahtamiselle tai liinan kastumiselle:) Lämmitetään vain ensiksi mukillinen vettä kiehuvaksi ja laitetaan mukin tilalle taikinakulho.. Näppärää ja on takuulla vedoton paikka...



Onkos teillä muilla vaikeuksia keksiä joka päivälle ruoka? 
Mä en edes ole koskaan tykännyt laittaa ruokaa. No olen keksinyt siihen avun, tai ainakin mua se helpottaa, ja kaikenlisäksi ruoka on hyvää ja maistuu useimmiten kaikille... Apu on löytynyt Maku-lehdestä, ja varsinkin nyt viimeisin numero, olen kokeillut kohta kaikkia arkiruokareseptejä siitä lehdestä!


Mukavaa arkea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti