tiistai 9. syyskuuta 2014

pihalla


Tuohon talon edustalle olen suunnitellut jonkun sortin istutusryhmää. Eilen aloitin toteutusta...


Kaivettiin miehen kanssa pensas irti ja tänään pistin sen puoliksi ja siirsin toiseen paikkaan.
Aikamoinen homma siinä oli, lapiolle töitä. Mukavaa, pitkästä aikaa kunnon riehumista;)


Eipä noista pensaista paljon mitään vielä näy, alasleikkauksen takia, toivottavasti ne nyt kuitenkin lähtee kasvamaan, vaikka ei siinä kauheesti menetä vaikkei lähtiskään:)

6 kommenttia:

  1. Onpas kiva nähdä miltä teidän uusi koti näyttää!:) Siinä on teillä ihanan kokoinen piha missä "riehua"! ;) Muista että hyvin suunniteltu säästää vaivaa ja ainakin rahaa! :)
    t. Heidi K.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sopivan kokonenhan tää on:) Jotkut jutut tulee suunniteltua vähän naapureitten takia, "Tykkään istuskella tässä mut naapurikin tykkää istua tossa ja tossa on tollanen aukko ja kattellaan tässä sitten toisiamme... Siihen vaikka tuija:D" Pikkuhiljaa oman näköistä:)

      Poista
    2. Hahhah! On se hyvä ottaa naapurit huomioon!:-D ymmärrän kyllä, omassa rauhassa on kiva olla! Varo vaan ettei ole piha kohta "yhtä tuijaa"...
      T. Heidi K.

      Poista
    3. Onneksi muuten hyvin suojaisa piha niin ei sitä vaaraa taida olla:D Vaikka toisaalta mä tykkäisin aika täydestä pihasta, mutta lapset (ja itekkin) taas tarvii omaa pelitilaa, niin täytyy vähän rajottaa...:)

      Poista
  2. Nyt ei enää tarvitse miettiä maalataanko taloa valkoiseksi vai vihreäksi. Tosi hyvän näköinen tuo uusi maali ja siniset puitteet. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hassua miten kauan meni että tottu tohon väriin:) kerkes siihen vihreeseen tottua, vaikka kaamee olikin:P

      Poista