tiistai 27. elokuuta 2013

Leipomuksia

Viikonlopuksi piti saada jotakin hyvää syötävää ja leipomaan siis ryhdyin.

 Tein kaksi suolasta piirakkaa. Suolaset piirakat mulla näyttää aina samalta, pitäs varmaan kehitellä jotain uutta, mutta sisältö sentäs vaihtelee leivontakerran ja fiiliksen mukaan, tällä kertaa tein kinkku piirakat koska tiesin että äiti oli tulossa käymään ja hän on ehkä hiukan ronkeli noitten lihojen suhteen :)
Kinkku kuutioiden lisäksi laitoin, suolakurkkua, hernemaissipaprika sekotusta, hillosipulia ja vihreitä oliiveja. Sekotin kaikki yrttituorejuustoon ja päälle ripottelin vielä juustoraasteen.
Tämän raparperipiirakan tein Kinuskikissa leipoo kirjan "Juhannuksen raparperiunelma"n ohjeella. Kokonaisesta kakusta en tajunnu kuvaa ottaa mutta, tässä pieni maistiaiskuva...
Minä tykkäsin ja vissiin vieraat ja mieskin:)

Tein myös yhden kakun josta tuli järjettömän ruma ja nyt kun meinasin siitä ottaa palan ja kuvata sen totesin ettei tollasesta läjästä saa minkäänlaista kuvaa, joten se jääköön näyttämättä, mutta siinäkin käytin apuna erästä samaisen kirjan ohjetta. Tai oikeammin "Daim-marenki hurmuri"n ohjeen täytettä, se osottautuikin liian veteläksi eikä toiminut minun marenki sörsselissäni...:P No ei se mitään hyvää sekin oli:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti