tiistai 16. heinäkuuta 2013

Häät

Vihdosta viimein sain aikaseks kirjottaa tänne jotakin meijän häistä...

Meilä ei varsinaista teemaa ollut mutta, väreillä mentiin, punaista, valkoista ja mustaa...
Pukuni on äidin ompelema, kaikki kankaat löytyi Eurokankaasta. Yläosa on kirjailtua satiinia, helmassa satiini ja sen päällä morsiustylli. Kukat helmassa helman satiinia, kukkien keskellä helmiä, siskon kätköistä. Puku onnistui minusta hyvin ja siitä tuli juuri sellainen kun olin ajatellutkin.
Minä ompelin sulhaselle liivin. Liivi on samaa kangasta kuin pukuni yläosa. Ja kaava on sama kuin aiemmassakin liivissä...
Itselleni ompelin myös villakankaasta, poleron mutta sitä ei tarvinnu vasta kun matkalla yökortteeriin, eikä siis tullut siitä kuvaa otettua...


Tein itse kaikki kukkajutut, kimppuuni sidoin kymmenkunta Huiskulan ruusua, joukkoon punaisia, lasi"helmiä" (epämääräisen muotoisia kimpaleita joiden läpi meni reikä, eli siis jonkun sortin helmiä:)) Varren ympärille kiedoin mustaa satiininauhaa ja liimasin siihen vielä rivin hopean värisiä paljetteja.

Sulhaselle sidoin vieheen, siihen tuli samoja helmiä, samanlainen ruusu ja pari lyhyttä oksaa murattia, sekä hopeanväristä rautalankaa.

Kaasoille (2kpl) Tein rannekukat. Pohjana on S-marketista löytämäni lelun ranneke
Pelottelin aluksi kaasoja että saavat sammakot käsivarsille... 
Juttu ei kyllä tainnu mennä ihan läpi... (miksköhän...)
Elikkäs todellisuudessa rannekkeessa oli samanlainen ruusu, vähän murattia ja taas niitä helmiä.
 
 Jokaiseen pöytään tein tälläsen asetelman, IKEAn olutlasiin, yksi hortensian kukka ja kolme punaista ruusua.
 Tarjoilupöytään tein suuren kimpun punaisista ruusuista ja piristeeksi muratin oksa. Varressa on myös mustaa satiininauhaa, samaan tapaan kuin kimpussanikin, mutta paljettien sijaan laitoin punaisia lasihelmiä.


Kuva tarjoilupöydästä perjantai-iltana. Mustissa kehyksissä Menu japöydän keskellä organtsa IKEAn kynttilänjalat...
 Pöydät oli merkattu kirjaimin, kynttilöinä oli suolaan upotetut isot tuikut, jokaisessa pöydässä oli kolme pulloa juotavaa, valmiiksi katettu välineet, servettirenkaat oli renkaaksi liimattu paperi ja höyhen. Tehtiin sitten vielä hääkarkitkin vaikkei niitä aluksi pitänyt olla...:) Ne tuli niin nopeesti, Kinuskikissan Toffeepopsien ohjetta muuntaen ettei olis uskonu:)
Vielä yleiskuva salista.


Hääautoa koristi, Tiimarista suuri ruusu, valkoista nauhaa ja siluetit takalasissa... Mies oli juonut tölkkikaupalla Kokista jotta saadaan väriteemaan sopivat kolinat, mutta  unohti ne sitten kämpille, joten mentiin sitten ilman kolinoita:)

Hääkakku oli aikas perinteinen kermakakku, mitään kummoisia koristeita en siihen halunnut vain tuo meidän siluetti. Kakku on serkkuni ja kaasoni pursottama, ja muutenkin ite tehty, hyvää oli:) 
Etualalla näkyy vilaus hyytelokakusta, jonka toteutus meinas tuoda harmaan hiuksen jos toisenkin;) Aikas monelle järjestelyihin osallistuneelle...

Olemattomat ovat kuvat tarjoomisista.


SUURET KIITOKSET VIELÄ KAIKILLE!

Niin ja jos joku haluaa lainata/ostaa Olutlaseja (24kpl), pulloja (60kpl), tai vaikka noita tuikkuastioita, jotka nekin on IKEAn mallistoa (40kpl) Niin ottakaapa yhteyttä.

4 kommenttia:

  1. Onnea ja Siunausta. Kaunista kaikki,ihanat häät olleet:)

    VastaaPoista
  2. Kaunista olet saanut aikaiseksi ja hauskoja ideoita! Erityisesti nuo pullot pöydissä ovat mahtavat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Vei ainakin isomman janon vierailta, ja musta oli kivemmat kun vesikannut tai vastaavat:)

      Poista