Meillä oli ilo saada ystäviä luoksemme juhlistamaan Suomen itsenäisyyttä.
Tarjolla oli jauhelihakuskussalaattia, leipää, karjalanpiirakoita, joulutorttuja, pipareita ja valkosuklaajuustokakku, myös maidotongluteenittomaan ruokavalioon oma salaatti riisillä, suklaajäätelö mustikoilla sekä luumuleivos.
Tarjolla oli jauhelihakuskussalaattia, leipää, karjalanpiirakoita, joulutorttuja, pipareita ja valkosuklaajuustokakku, myös maidotongluteenittomaan ruokavalioon oma salaatti riisillä, suklaajäätelö mustikoilla sekä luumuleivos.
Tässä ohje juustokakkuun
Pohja:
n.6dl riisimuroja
150g maitosuklaata
Täyte:
2,5dl kuohukermaa
400g maustamatonta tuorejuustoa
400g sulatettua valkosuklaata
lisäksi:
mustikoita
koristelu:
n.50g maitosuklaata
(Idea on jälleen Kinuskikissalta)
Pohja:
Sulata suklaa ja sekoita murot siihen. Levitä seos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle. Levitä pohjan päälle ohut kerros mustikoita ja laita pohja jääkaappiin jähmettymään.
Täyte:
Vaahdota kerma. Palottele valkosuklaa ja sulata se. Yhdistä ensiksi kermavaahto ja tuorejuusto. Lisää sitten valkosuklaa ja sekoita tasaiseksi. Kaada täyte vuokaan ja anna jähmettyä mielellään seuraavaan päivään.
Koristele haluamallasi tavalla. Minä pursotin kuvion suklaalla itsenäisyyspäivän kunniaksi.
Mukavia herkutteluhetkiä!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti